Meer Inzicht in Leerstrategieën

Wil je snel weten hoe je het liefste leert? Doe dan het MILS leerstrategie-onderzoek! MILS staat voor Meer Inzicht in Leerstrategieën. Door middel van een kort onderzoek op de laptop krijg je inzicht in hoe je het liefste leert: met woorden, beelden, geluiden of samen met iemand. Hierop kunnen we jouw leerstrategieën aanpassen zodat er met meer plezier en succes geleerd kan worden thuis en op school. MILS zorgt voor werkende leerstrategieën op maat voor de lange termijn, meer zelfvertrouwen, meer rust bij het maken van huiswerk of toetsen en betere schoolresultaten. 

Eerste Hulp Bij Thuisonderwijs via Zoom 

Vind jij het ook een uitdaging: jouw kind(eren) thuis onderwijs geven naast alle andere werkzaamheden? Ben je op zoek naar duidelijke handvatten om dit thuisonderwijs in goede banen te leiden? Ik heb hier een oplossing voor! 

Vaak leert een kind anders dan jijzelf. Dan kan het zijn dat jouw manier van uitleg geven en motiveren, ondanks alle goede bedoelingen, niet aanslaat. Belangrijk is dan te weten hoe jij vanuit jouw eigen leervoorkeuren je kind(eren) zo goed mogelijk begeleidt en met hen communiceert. Hiervoor introduceren wij een speciaal MILS onderzoek voor ouders! Hiermee geef ik op hoofdlijnen inzicht in jouw leervoorkeuren ten opzichte van jouw kind. 

Introductieprijs van deze nieuwe “MILS voor ouders” €175,- (normale prijs: €225,-):

  • Kort online intakegesprek
  • Persoonlijke instructie online
  • MILS leerstrategieonderzoek voor één ouder en één kind
  • Online nagesprek van 30 minuten 
  • Korte schriftelijke follow-up met de 3 beste leer- en begeleidingsadviezen


MILS is ontwikkeld door https://www.vanbodegom.eu/

De MILS is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. De MILS-afname inclusief uitleg van de scores duurt ongeveer 1 uur. Na afname is het verstandig dat ik het inslijten van de leerstrategieën (online) begeleid voor een beter resultaat. Vaak zijn 4 vervolgafspraken al voldoende.