Remedial teaching Engels

Veel leerlingen vinden de Engelse taal lastig te leren. Soms zijn het de lees- en luistertoetsen die problemen geven. Voor anderen is de grammatica lastig onder de knie te krijgen. Als remedial teacher en docent Engels bied ik leerlingen die dit nodig hebben een goede ondersteuning. Ik maak hierbij gebruik van succesvolle methodes om het leren van woordjes, zinnen en grammatica makkelijker te maken en ook de lees- en luistervaardigheid te verbeteren.

Plan van aanpak

Als je je zoon of dochter hiervoor aanmeldt, starten we eerst met een intakegesprek. Dit kan eventueel telefonisch. We bespreken dan welke hulp jouw kind nodig heeft en hoe vaak we die hulp inzetten. De begeleiding vanuit SusiQ geef ik vanuit huis in Haarlem, thuis bij de leerling (regio Haarlem), op school (regio Haarlem) of online via Zoom of WhatsApp-videobellen. Dit is afhankelijk van de wensen van de leerling.

Meer informatie?

Heb je vragen over remedial teaching Engels bij SusiQ of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Klik dan op de contactknop hieronder.